image0 skraćeno

Sveža Frizura za Zauzete Mame: Trenutno Rešenje za Negu Kose

U saradnji koja je zasijala tokom aprila, TAŠI TAŠI paket je učinio svoj najnoviji korak ka podršci majkama novorođenih beba uz pomoć Batiste suvog šampona, uz podršku Sarantis Beograd.

Ovaj proizvod je, tokom svog kratkog boravka u našim paketima, postao neprocenjivo sredstvo za sve majke koje se suočavaju sa izazovima novog materinstva. Posebno u prvim danima nakon porođaja, kada vreme postaje dragoceno resurs, briga o sebi često pada na marginu.

Upravo tu dolazi Batiste suvi šampon kao spasitelj. Brz, efikasan i praktičan, ovaj šampon omogućava majkama da u trenu osveže svoju frizuru, čime dobijaju dragoceno vreme za sebe, bez gubitka na svežini i stilu. I dok je ova saradnja počela kao jednokratna, nadamo se da će postati trajna podrška majkama novorođenih beba, pružajući im olakšanje i samopouzdanje u svakodnevnoj brizi za sebe i svoju bebu.

Ako ti je potrebno malo osveženja ujutru, popodne pre važnog sastanka ili uveče pred izlazak, onda ti je potreban Batiste suvi šampon – sa inovativnom formulacijom koja će nežno ali i efikasno ukloniti višak masnoće sa vlasišta, a tvoju kosu čini čistom i mirisnom.

Lako i brzo, u samo 4 koraka, Batiste suvi šampon će vratiti tvojoj kosi volumen i svežinu.

Korak 1. Dobro promućkaj pre upotrebe.
Korak 2. Podeli kosu u pramenove I naprskaj na koren.
Korak 3. Nežno umasiraj u teme i raščešljaj kosu.
Korak 4. Na kraju stilizuj kosu po želji, ili ne, svakako će biti lepa I lepršava.

Batiste je u svom istraživanju iz 2021. otkrio da 81% žena veruje da je briga o kosi suštinski važan deo njihove svakodnevne rutine, dok se 86% žena slaže da kada im je dobar dan za kosu to čini njihovo raspoloženje boljim.

Zato koristi Batiste suvi šampon i osećaj se fantastično!

Podelite ovaj članak

Nega kože od prvog dana

Nega novorođenčeta i bebine kože je za nove roditelje jedna od najzahevnijih aktivnosti. Sa brojnim proizvodima na tržištu i raznim preporukama koje možete čuti, nega bebine kože može delovati komplikovano i zbunjujuće.

Pročitaj više »