20191227_102228

U Srbiji podeljeno više od 25.000 paketa za porodilje

Projekat ‘Taši Taši’ je obeležio mali jubilej – Dušici Stoičić u niškom porodilištu je dodeljen 25000. porodiljski paket, te je tim povodom ova ponosna mama malog Vidana nagrađena i specijalnim poklonom.

Od kraja jula 2019. godine, uz saglasnost dva resorna ministarstva Republike Srbije, firma Appello D.O.O. pokrenula je projekat podele poklon paketa “Taši Taši” u porodilištima širom Srbije. Zaposlene mame u ovom privrednom društvu, inspirisane sličnim projektima koji se sprovode već decenijama u zemljama Evropske unije, želele su da malim znakom pažnje obraduju sve majke novorođenih beba.

Kako iz Appella ponosno ističu, pakete “Taši Taši” trenutno dobijaju majke u 52 porodilišta širom Srbije i za ovih prvih šest meseci je podeljeno više od 30.000 paketića. Projekat nije ograničenog trajanja, tako da će se nastaviti sa podelom paketa, a želja zaposlenih je da oni vremenom postanu bogatiji i veći i da ih dobijaju sve majke novorođenih beba u Srbiji. U tim težnjama veliki podstrek pružaju im svakodnevne izjave zahvalnosti koje dobijaju putem društvenih mreža od mama koje su primile “Taši Taši” paket.

Izvor: https://www.yumama.com/vesti/promo/36794-u-srbiji-podeljeno-25-000-paketa-za-porodilje-mama-iz-nisa-dobit.html

Podelite ovaj članak