violeta xx

„Violeta“ – novi partner „Taši Taši“ paketića

Sastavni deo “Taši Taši” paketića za mlade mame i njihove bebe od 1. februara su i  proizvodi regionalne kompanije “Violeta”. Tokom narednih godinu dana, svakog meseca će širom porodilišta u Srbiji biti podeljeno oko 4.500 paketića u kojima će biti i pakovanje od pet pelena za novorođenčad od 2 do 5 kg, i pakovanje od 40 vlažnih maramica bez alkohola.

Kompanija “Violeta” je regionalni proizvođač higijenskih proizvoda koji postoji već 19 godina, i ima asortiman od 220 različitih proizvoda.

A evo šta se sve za mame i bebe nalazi u asortimanu ove kompanije.

Violeta baby vlažne maramice

Violeta baby vlažne maramice u potpunosti su sigurne za tanku bebinu kožu, sadrže ekstrakte organskog i prirodnog porekla za efikasno čišćenje i zdravu negu kože. Ne sadrže agresivne hemikalije, alkohol, SLES, paraben.

Water Care baby vlažne maramice

Violeta Water care baby vlažne maramice sadrže  99% vode i 1% nordijske kupine. Voda se 5 x filtrira te ovakvim načinom filtracije dobija se voda najvišeg stepena čistoće koja se koristi u medicinske svrhe. Drugi prirodni sastojak je ekstrakt nordijske kupine, koja štiti i jača kožu i dubinski je hidrira. Nordijska kupina ima 2 x više C vitamina od limuna, a ulje iz semenke nordijske kupine bogato je OMEGA 3  i OMEGA 6 kiselinama te A i E vitaminima. Dolaze u pakovanju od 56 komada i 3*56 komada. Sigurnosni zatvarač pomaže u čuvanju svežine maramica.

Cotton Oil Care baby vlažne maramice

Baby vlažne maramice bazirane na ulju pamuka koje sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina. Bogate su fitosterolima zbog čega se brzo upijaju na koži, ostavljajući poseban osećaj glatkoće.

Organic almond milk baby vlažne maramice

Baby vlažne maramice koje nežno čiste i hrane kožu čineći je glatkom, smanjuju rizike od dehidratacije. Obogaćena formula s dodatkom organskog bademovog mleka koje hidrira i hrani kožu. Od svih vrsta mleka, bademovo je jedno od nutritivno najbogatijih vrsta. Bogato je vitaminima B6, C, E, alii cinkom koji je tipičan sastojak proizvoda koji se koriste za obnavljanje ćelija kože. Vlažne maramice koje koži pružaju vlažnost dok istovremeno sprečavaju pojavu osipa i iritacija. Osim za decu, preporučuju se i odraslima s osetljivom kožom. Dermatološki su testirane, hipoalergene.

Goat Milk Protection baby vlažne maramice

Baby vlažne maramice obogaćene prirodnim i organskim ekstraktom kozjeg mleka. Istraživanje koje je sproveo magazin International Journal of Food Science Nutrition, pokazalo je da kozje mlijeko u svojoj osnovi DNA ima dosta sličnosti s DNK strukturom majčinog mleka. Kozje mlijeko sadrži čak 50 odsto više vitamina B u odnosu na kravlje te je stoga izrazito hranjivo, a pH mu je sličan prirodnom pH kože što je jako bitno za baby proizvode. Umiruje suvu kožu i pomaže u poboljšanju simptoma upale kod ekcema i psorijaze.

Organic Honey& Chamomile extract baby vlažne maramice

Baby vlažne maramice obogaćene ekstraktom meda koji je poznat kao idealan emolijens za negu i zaštitu kože. Drugi sastojak, kamilica, dokazano umiruje iritacije, crvenilo i ostale neugodne pojave na bebinoj nežnoj koži i to zahvaljujući visokom sadržaju bisabolola.

Violeta Air Dry pelene

Prve pelene u Evropi proizvedene inovativnom AIR DRY tehnologijom. Posebno kreirane kako bi omogućile brzo upijanje i suvu kožu bebe. Površina pelene sastavljena je od mekanih jastučića za bržu distribuciju tečnosti i njenu ravnomernu raspodelu duž cele pelene. Elastične gumice odbijaju tečnost i sprečavaju isticanje sa strana – pritom se nežno oblikuju anatomiji bebinog tela. Japanska tehnologija smanjuje praianjanje bebine kože na površinu pelene za minimalno 50%. Time koža ostaje suva duže, bez iritacija i crvenila. Double Care pelene po ocenama SGS COURTRAY laboratorije svrstane su u premium klasu A i za dečake i devojčice, sa najvišom ocenom. U svakom pakovanju stižu i gratis Violeta baby vlažne maramice s bademovim mlekom.

Violeta Double Care omekšivač

Violeta Double Care omekšivač sadrži formulu s 5 x filtriranom vodom  i negujućim omekšavajućim micelama te efikasno uklanja mrlje s dečje odeće. Proizvod je dermatološki testiran i hipoalergen te pruža siguran i mekan zagrljaj najmlađima. Bez štetnih je hemikalija i parabena za optimalnu negu vlakana baby odeće.

Violeta Double Care deterdžent

Violeta Double Care deterdžent posebno je formulisan za pranje tipičnih mrlja s dečje odeće. Aktivni sastojci duboko prodiru u mrlju (Deep-Clean Technology) i uklanjaju mrlje s tkanine, sprečavajući povrat prljavštine na odeću tokom pranja. Rezultat je potpuno čista odeća bez mrlja i sivila. Pogodan je za pamučne i kombinovane tkanine, kao i belu i obojenu odeću. Prirodni suplement bademovog mleka u ovoj formuli daje blagi dodatak koji neguje odeću. Proizvod je dermatološki testiran i hipoalergen, bez štetnih sastojaka kao što su veštačke boje, belila ili parabeni.

Podelite ovaj članak