av_bebe_page-gamme 2

Zaboravite na brigu oko pelenskog osipa – Cicalfate+ obnavljajuća krema štiti i neguje kožu vaše bebe, ostavljajući je zdravom i srećnom

Za sve mame, tate i svakog ko se brine o koži svojih najmlađih i sebi: Predstavljamo vam Cicalfate+ obnavljajuću kremu!

U traganju za najboljom negom za kožu svojih najmlađih, roditelji su često suočeni sa izazovima kao što su pelenski osip i iritacije kože. Međutim, sada postoji rešenje koje im pomaže da očuvaju zdravlje i sreću svojih mališana – Cicalfate+ obnavljajuća krema.

Ova čarobna krema postala je tajni saveznik mnogih roditelja u borbi protiv pelenskog ojeda, ali i drugih iritacija kože. Formulisana je pažljivo odabranim sastojcima kako bi pružila nežnu, ali izuzetno moćnu negu.

Obnavlja zahvaljujući [C + -Restore]™, prvi obnavljajući postbiotički aktivni sastojak dobijen iz Avène termalne izvorske vode, koji stimuliše oporavak epidermisa. Takođe, pročišćava kombinacijom bakar i cink sulfata koji štite od razvoja bakterijske infekcije na iritiranom području. Krema takođe umiruje krhke, fragilne, osetljive gornje slojeve kože zahvaljujući Avène termalnoj izvorskoj vodi.

Ova krema je idealna za bebe, decu i odrasle, pružajući sveobuhvatnu negu koja štiti i obnavlja kožu.

Zaboravite na brigu oko pelenskog osipa – Cicalfate+ obnavljajuća krema je tu da zaštiti i neguje kožu vaše bebe, ostavljajući je zdravom i srećnom.

Ako ste već isprobali ovu čarobnu kremu, podelite svoja iskustva s nama!

Vaša priča može inspirisati druge roditelje da pronađu najbolju negu za svoje najmlađe.

Zaboravite na brigu oko pelenskog osipa – Cicalfate+ obnavljajuća krema je tu da zaštiti i neguje kožu vaše bebe, ostavljajući je zdravom i srećnom.

Za više informacija o nezi kože i Cicalfate+ obnavljajućoj kremi, kliknite OVDE !

Podelite ovaj članak

Nega kože od prvog dana

Nega novorođenčeta i bebine kože je za nove roditelje jedna od najzahevnijih aktivnosti. Sa brojnim proizvodima na tržištu i raznim preporukama koje možete čuti, nega bebine kože može delovati komplikovano i zbunjujuće.

Pročitaj više »