Za sve POSTOJEĆE članove TAŠI TAŠI Kluba koji ispunjavaju opšte uslove naših mesečnih TA-NA-NA Darivanja i one koji će se registrovati do ponoći 24:00h 15.01.2024. godine

Vidi uslove ovde

3 VELIKA NOVOGODIŠNJA POKLONA

POKLON SETOVE OBEZBEDILI

UKUPNA VREDNOST
SVAKE NAGRADE JE
PREKO 20.000 DINARA

Oktal Pharma poklanja

Hipertonični rastvor morske vode ( 2,3% NaCl) koji ublažava začepljenost (kongestiju) nosa smanjenjem edema sluznice, pomaže vlaženje i čišćenje nosnih šupljina.Pogodan za inhalacije. Od prvog dana života ublažava kongestiju nosa i pritisak u sinusima putem prirodnog mehanizma osmoze.

Doziranje i način primene:Nekoliko kapi u svaku nozdrvu, 2 – 3 puta dnevno ili prema uputstvu lekara.

Saznaj više

Hipertonični rastvor morske vode ( 2,3% NaCl) koji ublažava začepljenost (kongestiju) nosa smanjenjem edema sluznice i pomaže vlaženje i čišćenje nosnih šupljina. Može se primenjivati u svim slučajevima nazalne i sinusne kongestije. Namenjen je bebama i deci iznad 6 meseci.

Doziranje i način primene:1 do 3 puta ubrizgati u obe nozdrve, 2 – 3 puta dnevno. uputstvu lekara.

Saznaj više

Dodatak ishrani sa formulacijom višestrukog delovanja, namenjen očuvanju imunog sistema i poboljšanju zdravlja probavnog trakta.
S. boulardii ostaje otporan na visoku kiselost želudačne kiseline i pomaže u održavanju zdrave ravnoteže mikroorganizama u crevima

Doziranje i način primene:

  • Odrasli i deca iznad 12 godina: 1-2 kapsule dnevno, uz hranu.
  • Deca 3-11 godina: 1 kapsulu dnevno, uz hranu.

Ako uzimate antibiotike:Odrasli i deca iznad 12 godina: 2-4 kapsule dnevno. Nastaviti sa uzimanjem do 2 nedelje nakon završetka terapije antibioticima.Deca 3-11 godina: 2 kapsule dnevno. Nastaviti sa uzimanjem do 2 nedelje nakon završetka terapije antibioticima.

Saznaj više

Prevencija i terapija bakterijskih vaginoza. Pruža direktno olakšanje od vaginalnih tegoba. Snimanje neprijatan miris i sekret. Ima direktan umirujući efekat na svrab i inflaciju. Actigel smanjuje neprijatan miris, bol i crvenilo i normalizuje prirodnu vaginalnu floru. 

Doziranje i način primene:5-7 dana 2 puta dnevno, samo po jedna aplikacija, ujutru i uveče

Saznaj više

Jedinstvena kombinacija sastojaka (natrijum bikarbonat, kalijum bitartarat i polietilen glikol) koji omogućavaju brzo i bezbedno uspostavljanje normalne stolice.
Namenjen je deci od 2. godine života i odraslima.Rastopljeni čepić razmekšava stvrdnutu stolicu. U dodiru sa vlažnom sredinom oslobađaju se mehurići koji vrše blagi nadražaj zidova rektuma, pomaže odvajanje stolice, brzo i zadovoljavajuće olakšanje.

Doziranje i način primene:1 čepić po potrebi

Saznaj više

Inovativni enterosorbent, koji sakuplja i vezuje toksine, viruse i bakterije i izbacuje ih iz organizma stolicom u roku od 12 sati. Koristi se kod dece od 1. dana života i kod odraslih u stanjima: akutnog gastroenteritisa (proliv), i kod sindroma iritabilnog creva sa prolivom (IBS-D). Enterosgel® je medicinsko sredstvo klase IIa. Enterosgel je inovativni crevni adsorbens (enterosorbent) koji vezuje toksine u sistemu organa za varenje i uklanja štetne materije, patogene i alergene iz tela. Brzo i efikasno zaustavlja proliv

Doziranje i način primene: Deca mlađa od 1 godine 1,7g (1/3 male kašike) pre obroka, do 6 puta na dan (do 10g/dan) 1-5 godine – 5 g – 10g (približno jedna do dve male kašike ili 1/3 kesice) razmutiti u 50-100 ml vode, 3 puta dnevno. Deca starija od 5 godina: 10-15 g (približno dve male kašike ili 2/3 kesice) razmutiti u 50-100 ml vode, 3 puta dnevno(30-45g/dan). Odrasli : 15g (približno jedna supena kašika ili 1 kesica) razmutiti u 200 ml vode, 3 puta dnevno (45g/dan).

Saznaj više

Moćna kombinacija aktivnih sastojaka ima trostruko dejstvo – obnavlja kožnu barijeru, uspostavlja ravnotežu mikrobioma i hrani kožu. Ova emolijentna nega za suvu kožu sklonu atopijskom i alergijskom ekcemu smanjuje svrab i suvoću i umiruje iritacije. Formula ostaje sterilna do trenutka primene na koži. Specijalna tekstura obezbeđuje lako nanošenje i brzu apsorpciju balzama. Proizvod sadrži 95% sastojaka prirodnog porekla, bez konzervansa i parfema, testiran je na koži sklonoj alergijama. Može da se koristi od rođenja.

Doziranje i način primene: Naneti na lice, telo i kapke po potrebi

Saznaj više

Exomega Control ulje za tuširanje namenjeno je dnevnoj higijeni atopične i vrlo suve kože (bebe, deca, odrasli). Nežno čisti, hrani i umiruje suvu kožu sklonu atopijskom ekcemu, od rođenja. Bez sapuna. Za lice i telo. Može da se koristi za tuširanje ili kao kupka. Ispitano pod nadzorom dermatologa i pedijatara. Formula sadrži 91% sastojaka prirodnoga porekla i razvijena je kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. Reciklabilno ECO REFILL pakovanje sadrži 76% manje plastike u odnosu na klasičnu ambalažu.

Doziranje i način primene: Naneti na vlažnu kožu i zapeniti. Isprati i kožu osušiti tapkanjem, bez trljanja. Može se koristiti i kao kupka, uz obavezno ispiranje kože posle kupanja.

Saznaj više

Reci ZDRAVO srećnom roditeljstvu!

Cilj Fisher Price-a je kreirati igračke koje inspirišu razvoj deteta, ali i zabavu. Više od 90 godina, Fisher-Price je kompanija #1 za bebe I sve vreme je duboko uverena da je igra način na koji deca najbolje uče. Edukativne Fisher-Price igračke pomažu bebi da razvije senzorne i fine motoričke veštine i veštine rešavanja problema, dok kasnije podstiču razvoj jezika, upoznajući bebu sa prvim rečima, oblicima, bojama, delovima tela…

FISHER-PRICE poklanja

Ovaj daljinski upravljač izgleda baš kao „odrasla“ verzija, ali je veličine taman da ga male ručice mogu uhvatiti. Kada vaša beba pritisne ABC, 123 ili muzičku dugmad, čuće više od 20 pesama, zvukova i fraza o abecedi, brojevima i bojama dok svetli ekran sa nasmejanim licem. Dodatni dugmići, poput okretnog dugmeta i dugmeta za usmeravanje pomažu u jačanju bebinih finih motoričkih veština!

VREDNOST POKLONA: 3.099,99 RSD

Sa svojim ljubaznim licem, okretnim brojčanikom, zabavnim zvukom zvona telefona i očima koje se pomeraju gore-dole dok ga vučete, Fisher-Price® telefon na točkićima® pomaže da vaša beba ćaska—i šeta—kao profesionalac! Bebe mogu da sede i igraju se ili da ga vuku, da okreću brojeve 0-9.

VREDNOST POKLONA: 3.099,99 RSD

Fisher Price kocke pomažu u učenju boja i oblika dok ih mališani sortiraju, slažu i spuštaju kroz proreze na poklopcu kofice. Hvatanje kocki i stavljanje u odgovarajući oblik pomaže u jačanju koordinacije vaše bebe.

Bebe će vežbati veštinu rešavanja problema dok smišljaju kako ispustiti kocke kroz pravi prorez na poklopcu kofice. Svetle boje i zabavni oblici im bude osećaj radoznalosti tokom igranja.

VREDNOST POKLONA: 3.749,99 RSD

VIOLETA DOUBLE CARE POKLANJA:

Pelene sa spoljašnjim mekanim zaštitnim slojem i unutrašnjim nepropusnim slojem napravljene od celuloze obrađene bez hlora.

Maramice sa blagim losionom koji sadrži 99% vode i idealne su za nežnu negu bebe već od prvog dana.

Idealne su za nežnu negu bebe već od prvog dana.

Baby kozmetika na bazi kozjeg mleka koje u svojoj osnovi DNA ima dosta sličnosti sa DNK strukturom majčinog mleka te time sadrži sastojke koji mekšaju i neguju osetljivu dečju kožu štiteći je od raznih upalnih procesa.

Omekšivač odeće Clean & Gentle sadrži formulu obogaćenu 5x filtriranom vodom.

Vrednost celog paketa je 2.500 dinara

Bambi slatki paket

Pelene sa spoljašnjim mekanim zaštitnim slojem i unutrašnjim nepropusnim slojem napravljene od celuloze obrađene bez hlora.

Maramice sa blagim losionom koji sadrži 99% vode i idealne su za nežnu negu bebe već od prvog dana.

Idealne su za nežnu negu bebe već od prvog dana.

Baby kozmetika na bazi kozjeg mleka koje u svojoj osnovi DNA ima dosta sličnosti sa DNK strukturom majčinog mleka te time sadrži sastojke koji mekšaju i neguju osetljivu dečju kožu štiteći je od raznih upalnih procesa.

Omekšivač odeće Clean & Gentle sadrži formulu obogaćenu 5x filtriranom vodom.

Vrednost celog paketa je 2.500 dinara

Uslovi učešća u specijalnom prazničnom darivanju

Opšti uslovi učešća u Specijalnom Prazničnom Darivanju

Appello DOO iz Beograda organizuje darivanje 3 člana postojeća TAŠI TAŠI Kluba i onih koji koji to postanu do ponoći (24:00h) 15.01.2024. god. i ispunjavaju sledeće uslove takmičenja:

Dodatni uslovi učešća u Specijalnom Prazničnom Darivanju

Izbor dobitnika

17.01.2024. godine biće obavljen izbor dobitnika Specijalnog Prazničnog TA-NA-NA Darivanja.

Izbor dobitnika Specijalnog Prazničnog TA-NA-NA Darivanja biće elektronski i imena dobitnika Darivanja biće objavljena na našem sajtu www.tasitasi.rs i na našem Instagram profilu tasi_tasi_paketi.

Dobitnici darivanja su saglasni da se njihovo ime objavi kao i deo kontakt telefona u skrivenoj formi 06X/1234XXX, odnosno e-mail adresa takođe u skrivenoj formi.
Sadržaj poklona možete videti ovde.

U slučaju da ne uspemo da stupimo u kontakt sa nekim od dobitnika Darivanja u roku od 5 radnih dana ponoviće se elektronski izbor dobitnika 23.01.2024.god.
Da bi potvrdili svoj identitet dobitnici Darivanja su obavezni da spreme na uvid ličnu kartu i bebin izvod iz matične knjige rođenih gde se nedvosmisleno može utvrditi da je dobitnik roditelj ili staratelj deteta. 

Appello DOO prikuplja I obrađuje neke ili sve podatke koje ste nam dostavili sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018) i Opšte uredbe o zaštiti podataka o ličnosti (EU).

U skladu sa važećim propisima, imate pravo na pristup, ispravljanje, brisanje, suprotstavljanje, prenosivost vaših podataka, ograničavanje obrade i pravo da definišete opšte i posebne direktive koje definišu kako želite da se ova prava vrše. Ova prava se mogu ostvariti slanjem e-pošte na podrska@tasitasi.rs tako što ćete navesti svoje kontakt podatke i dokazati svoj identitet na bilo koji način.

Za više informacija o našoj obradi i našoj politici zaštite ličnih podataka, pogledajte našu Politiku privatnosti.